Subscrivint-te a aquest butlletí, estaràs informat/da de totes les activitats que es fan al Centre Cultural Albareda: tallers culturals, concerts, exposicions, xerrades, arts escèniques, cinema i molt més! En qualsevol moment podràs donar-te de baixa.

De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica, us informem que les vostres dades personals s’incorporaran al fitxer de dades de Gestió i ús d’equipaments, locals i espais municipals del que és titular l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de la gestió de les activitats i dels usuaris dels equipaments municipals. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl. Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de Dret RGPD.

L’encarregat de la gestió de les dades com a gestor del centre és Calaix de Cultura S.L. i el seu delegat de Protecció de Dades és UNIVER IURIS S.L. (www.uneon.es). Calaix de Cultura c. Diputació 185, pral. 1a. 08011 de Barcelona. calaixdecultura@calaixdecultura.cat

 
* Obligatori
Email Marketing Powered by Mailchimp